Annonstorget

Här nedan annonseras olika kursutbud. Vi lägger ut seriösa annonser.
Arrangörer kan vara både sektioner, rasklubbar eller externa instruktörer.


Kurser arrangerade av externa instruktörer tar inte SSRK Sektion Halland ansvar för.

Dessa kurser är då inte under sektionens regi.

Pris är 100:- per annons och år för kurser med externa instruktörer. Inbetalning sker på pg 546905-1

Märk inbetalningen med "annons och avsändare"


Vill ni lägga ut er annons, kontakta Emma Hansen: emma.hansen@hotmail.se

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  


 

Halmstad Hundutbildning 

Halmstad Hundutbildning startade 2010 i en liten skala på Stinas gård utanför Holm med två instruktörer. Idag har vi fyra instruktörer som är utbildade inom SBK. Vi startar på prov, fortbildar oss och har en gedigen kunskap om det vi utbildar i. Stina och Emma, som håller i jaktkursbitarna, är noga med att informera om hur de ser på praktisk jakt och varför vi tränar våra hundar som vi gör. Vi jagar mycket med våra hundar på höstarna runt om i landet.

Halmstad Hundutbildning erbjuder valpkurs, vardagslydnadskurs, viltspårkurs och jaktlydnadskurs ( med inriktning retriever). Hemsidan uppdateras kontinuerligt med nya kurser.

Under 2011 byggde vi en ny teorilokal, dit hundarna följer med när vi fikar. Hos oss kan man även kan köpa PAW-produkter, tuggben och annat smått och gott.

Besök gärna vår hemsida www.halmstadhundutbildning.se eller gå in på Halmstad Hundutbildning på facebook.


Väl mött Halmstad Hundutbildning genom Stinabanner.jpg

Är du intresserad av privatlektioner inom tävlingslydnad? Eller kanske skulle Du vilja gå på kurs? Förutom privatlektioner, så håller jag nämligen även kurser inom framförallt tävlings- och rallylydnad. För aktuellt kursutbud klicka in på  www.kennelblagul.blogspot.se och välj "AKTUELL KURS" uppe i högra hörnet.


Jag som håller dessa kurser, heter Hanna Nilsson och är utbildad till SBK-instruktör, samt Diplomerad instruktör. Jag tränar och tävlar aktivt med mina sex golden, inom tävlingslydnad, rallylydnad, samt startar på jaktprov med fina resultat. 2012 tävlade jag på SM i rallylydnad och slutade på en hedervärd 5:e placering, med min älsta hund Baily och i år är jag både kvalad till SM i lydnad, samt SM i rallylydnad. Har ni frågor eller funderingar, så kontaktar Du mig enklast på telefon 035-18 70 19 eller via mail kennelblagul@hotmail.com.


Varmt välkomna!


 
stäng